De voorkant van de Plenda

tip-van-plendaDe voorkant van de Plenda aanpassen

De Plenda heeft een transparant voor en achterblad. Je kunt hier heel eenvoudig een eigen print tussen doen. Het blijft klem zitten tussen het transparante plastic en het kartonnen voorfrontje. Op deze manier kun je je Plenda een beetje personaliseren of een heel andere look geven. Zoek een afbeelding van je favoriete band en print deze uit. Uitknippen, er tussen stoppen en klaar is Kees. Of je gaat echt creatief met Paint of Pixlr (online photo-editor) aan de slag en ontwerp je eigen voorkant.

Andere voorkantGeen Smiley, Paul Frank of Loser agenda

We hebben erg ons best gedaan een agenda te maken die niet al te lelijk is 🙂
Sterker nog, wij vinden hem wel cool. We snappen wel dat we niet op kunnen boxen tegen een hippe boyband of een cool merk, daar is de Plenda ook helemaal niet voor bedoeld. Een coole agenda is alleen best wel belangrijk als je een tiener bent. Het is toch een soort statement van wie je bent.

Plenda alleen voor thuisgebruik

We horen dat de Plenda soms alleen voor thuisgebruik gekocht is. Dat is heel jammer, want de kracht van de Plenda is juist dat planning en agenda bij elkaar zitten. Als je de Plenda los gaat gebruiken dreigt het gevaar dat de planning onder de stapel met schoolboeken verdwijnt. (Soms kan het niet anders bij een verplichte agenda in de brugklas). Een waarschuwing van onze kant dus ….