Over ons

Jolanda Peters

Jolanda Peters

Oprichter en eigenaar

Jolanda is de Steve Jobs van Plenda; altijd ideeën, inspiratie en vooruit kijken. Afvinken vindt ze heerlijk om te doen, maar dat is ook niet gek als bedenker van de Plenda.
 Alleen coltruien doet ze niet aan, die staan d’r écht niet.

Claire Koonings

Claire Koonings

Onderwijsadviseur

Een beetje Steve Jobs heeft ook Siri, alleen noemen wij d’r Claire. Gooi er een willekeurige vraag in en je krijgt een gespecificeerd antwoord terug! Daarom is zij ook degene die ons Plenda Implementatie Plan bij de scholen ondersteunt. 
Probeer het maar eens; Hey Claire.....

Francis van Dooren

Francis van Dooren

Office manager & binnendienst

Francis is die alleskunner die er eigenhandig voor zorgt dat al die creatieve geesten een beetje gestructureerd de dag doorkomen. Die rots in de branding: standvast en stabiel waar menig collega zich aan optrekt!

Ilaina Verheijen

Ilaina Verheijen

Onderwijsadviseur

Ilaina is een koffieleut. Een echte, want ze neemt haar eigen koffie mee naar kantoor. Maar het liefst drinkt ze een bakkie bij de scholen die ze bezoekt. Want ze wil graag overal heen en ophalen wat we voor onze scholen kunnen betekenen. En zo fanatiek als ze met CrossFit is, zo fanatiek is ze ook als ze weer terugkomt met verhalen over de mooie gesprekken.

Noortje Velthausz

Noortje Velthausz

Onderwijsadviseur

Noortje is er zo eentje die de hele tijd zit te luisteren en dan met precies de goede vragen komt. Reuze handig voor de scholen in het noorden van het land, want dat is waar Noortje met haar Groningse roots nog steeds woont. Van origine is ze geschiedenisdocent, maar meer nog wil ze meedoen met de veranderingen in het onderwijs en daar constructief aan bijdragen. Helemaal in ons straatje dus!

Paul van Dijk

Paul van Dijk

Grafisch vormgever

Paul is eigenlijk eerst een Legoverzamelaar en daarna pas vormgever. Gelukkig een beetje nerdy dus, want dat hebben we nodig. Alles in onze visuele communicatie moet namelijk kloppen en dat is nog een hele puzzel om dat strak te krijgen. Maar met zijn creativiteit krijgt hij het telkens weer voor elkaar.

Cleo Crooijmans

Cleo Crooijmans

Binnendienst

Cleo is onze detective. Als een Sherlock Holmes speurt ze naar oplossingen, waar de rest gewoon niet de tijd of het doorzettingsvermogen voor heeft. Reuze handig, zo leert ze ons steeds weer nieuwe dingen! Daarnaast is ze zorgzaam en lief. Ze ontzorgt ons én klanten. “Ik zet het wel in een spreadsheet, want dat vind Francis fijn”, zegt ze dan. Heerlijk!

Pippi Dijkstra

Pippi Dijkstra

Mediavormgever

Pippi is net een vonkje. Haar geniale en creatieve ideeën spetteren regelmatig rond in ons kantoor. Haar aanwezigheid maakt de sfeer bij Plenda op kantoor en in de socials nog vrolijker. Gelukkig brengt ze ook af en toe wat aan het licht en durft ze zeker ook kritisch te zijn. Dat hebben we af en toe wel nodig als we in al die creativiteit de weg even kwijt zijn. Soms neemt ze haar hond Boet ook mee naar kantoor.