Over ons

Jolanda Peters

Jolanda Peters

Oprichter en eigenaar

Jolanda is de Steve Jobs van Plenda; altijd ideeën, inspiratie en vooruit kijken. Afvinken vindt ze heerlijk om te doen, maar dat is ook niet gek als bedenker van de Plenda.
 Alleen coltruien doet ze niet aan, die staan d’r écht niet.

Claire Koonings

Claire Koonings

Onderwijsadviseur

Een beetje Steve Jobs heeft ook Siri, alleen noemen wij d’r Claire. Gooi er een willekeurige vraag in en je krijgt een gespecificeerd antwoord terug! Daarom is zij ook degene die ons Plenda Implementatie Plan bij de scholen ondersteunt. 
Probeer het maar eens; Hey Claire.....

Francis van Dooren

Francis van Dooren

Office manager & binnendienst

Francis is die alleskunner die er eigenhandig voor zorgt dat al die creatieve geesten een beetje gestructureerd de dag doorkomen. Die rots in de branding: standvast en stabiel waar menig collega zich aan optrekt!

Ilaina Verheijen

Ilaina Verheijen

Onderwijsadviseur

Ilaina is een koffieleut. Een echte, want ze neemt haar eigen koffie mee naar kantoor. Maar het liefst drinkt ze een bakkie bij de scholen die ze bezoekt. Want ze wil graag overal heen en ophalen wat we voor onze scholen kunnen betekenen. En zo fanatiek als ze met CrossFit is, zo fanatiek is ze ook als ze weer terugkomt met verhalen over de mooie gesprekken.

Corine Witteveen

Corine Witteveen

Onderwijsadviseur

We hadden geen idee wat een verborgen geheimen de adem heeft, maar wij leren van Corine (die ook ademcoach is) om op adem te blijven. Corine die snapt dat soort menselijke dingen, dat merk je bij haar meteen. Want leren en ontwikkelen, daar gaat haar hart naar uit. Eerst in de zorg, nu in het onderwijs. Met skills als aandachtig luisteren en observeren, trekt Corine door Nederland en staat ze open voor nieuwe ontmoetingen.