OVER ONS

Jolanda Peters

Jolanda Peters

Oprichter en eigenaar

Jolanda is de Steve Jobs van Plenda; altijd ideeën, inspiratie en vooruit kijken. Afvinken vindt ze heerlijk om te doen, maar dat is ook niet gek als bedenker van de Plenda.
 Alleen coltruien doet ze niet aan, die staan d’r écht niet.

Claire Koonings

Claire Koonings

Onderwijsadviseur

Een beetje Steve Jobs heeft ook Siri, alleen noemen wij d’r Claire. Gooi er een willekeurige vraag in en je krijgt een gespecificeerd antwoord terug! Daarom is zij ook degene die ons Plenda Implementatie Plan bij de scholen ondersteund. 
Probeer het maar eens; Hey Claire.....

Pieter Lepelaars

Pieter Lepelaars

Marketing & sales

Mocht je op kantoor een stuiterbal tegenkomen, dan is dat Pieter. Altijd in de weer en altijd actief. Zijn favoriete bezigheid bij Plenda is te ver voorlopen op de rest, qua betrouwbaarheid en servicegerichtheid scoort hij hoog. Ons eigen Duracel konijntje.

Lobke van Geel

Lobke van Geel

Grafische vormgeving & office manager

Grote kans dat je al eens met Lobke contact hebt gehad, aangezien zij alles aanpakt wat voorbij komt. En ze heeft dan ook dé eigenschappen om alles in goede banen te leiden. Zij weet, als een zwitsers zakmes, altijd een oplossing te voorschijn te toveren.

Francis van Dooren

Francis van Dooren

Office manager & binnendienst

Francis is die alleskunner die er eigenhandig voor zorgt dat al die creatieve geesten een beetje gestructureerd de dag doorkomen. Die rots in de branding: standvast en stabiel waar menig collega zich aan optrekt!