Grafische vormgevers bij Plan-B aan de slag voor Plenda

Het onstaan van de insteekkaarten

Plan-B VoorkantenPlenda is gehuisvest in Plan-B, een groot oud Philips gebouw in Eindhoven waar heel veel creatieve bedrijven zitten. Een zeer inspirerende plek, want je ontmoet er dagelijks talloze mensen met zeer uiteenlopende beroepen, vooral vormgevers. Al pratende met Janneke Verhagen van Studio Zuid kwamen we op het idee drie mensen uit de grafische hoek te vragen een insteekkaart te ontwerpen en tijdens de lunch gooiden we dat eens op tafel. Gelukkig werd er enthousiast gereageerd en voilà het resultaat. We zijn echt superblij, want wij vinden ze erg fraai.

Janneke heeft de voorkant met de koppies getekend, we herkennen er verschillende personen in. De groene is bedacht door Jelle Zweegers van Subject, ‘Work hard, play harder’, lijkt me zeer toepasselijk. Die met die vrolijke vlakjes is van Paul van Dijk van Vandijk Ontwerpt een ganggenoot van Plenda.

 

Kies je favoriete insteekkaart voor je Plenda.

Nu kun je dus kiezen of je een andere insteekkaart in je Plenda wilt. Zo kun je hem persoonlijker maken. De kaarten zijn verkrijgbaar in de webshop, de bedenkers houden een wedstrijdje wie er de meeste verkoopt. (Misschien kopen ze er zelf wel een aantal).

Paul van Dijk  Janneke Verhagen  Janneke Verhagen