familiekalender

Familiekalender met to-do-lijst

Een maandkalender voor de hele familie.

Plenda Familiekalender 2017Sinds jaar en dag maak ik eigenlijk al een maandkalender voor mijn familie. Raar dat we pas nu op het idee komen deze in de stijl te doen van de Plenda en ook als zodanig uit te brengen.

Aparte vakken voor ieder gezinslid

Ik maakte altijd al een familiekalender met voor iedere persoon van de familie een eigen vak. Sinds een paar jaar zie ik dit soort kalenders steeds meer in de diverse boekhandels liggen. Logisch eigenlijk. Veel overzichtelijker natuurlijk.

Geen los slingerende to-do-lijstjes meer

Wat wij als familie echter ook hebben zijn to-do-lijsten. En die liggen dan telkens weer los rond te slingeren. Of ik maak ze digitaal, waardoor de rest van de familie er niet bij kan. Ja dat kan wel, maar op de één of andere manier werkt dat toch niet zo.
Vandaar dat ik bedacht heb per maand een to-do-list toe te voegen. Deze kun je zelfs ook nog per persoon doen.

De kalender is op A4 formaat en heeft een wire’o binding.

Je kunt hem natuurlijk bestellen.