DIENSTEN VAN PLENDA

Optimaal met de Plenda aan de slag op school

We willen scholen en begeleiders ontzorgen bij het inzetten van de Plenda. Niet iedereen hoeft het wiel opnieuw uit te vinden. We delen graag onze jarenlange ervaring.

Scholen kunnen zelfstandig aan de slag met het Plenda Implementatie Plan en een actieplan maken. Met het actieplan voor school en het Handboek voor in de klas zal duidelijk worden welke extra diensten wenselijk zijn. 

We zetten ons in om optimale service te verlenen aan scholen. Komt jouw vraag of behoefte hieronder niet aan bod? Laat het ons weten, wij zijn jullie graag van dienst. Bel ons op 06 18923339 of mail naar info@plenda.nl.

 • VERKENNEND GESPREK
  GRATIS

  Samen kijken we wat nodig is om zo optimaal mogelijk met de Plenda het nieuwe schooljaar te starten. Waar staat de school en waar liggen de aandachtspunten? Wat zijn de mogelijkheden met de Plenda en het Plenda Implementatie Plan? Volop ruimte voor vragen en het uitwisselen van doelen en ervaringen. Samen nemen we alle stappen door om zo optimaal mogelijk met de Plenda aan de slag te gaan.

 • PLENDA TRAINING VOOR DOCENTEN EN MENTOREN
  € 475,00

  Een verdiepende training rondom plannen en organiseren. Deelnemers worden betrokken in het Plenda-verhaal en kennen na afloop de mogelijkheden van de Plenda. De school kan ons uitnodigen voor een online meeting of we komen, indien mogelijk, naar de locatie toe. 

  De training heeft een duur van anderhalf tot twee uur voor maximaal 10 personen (online) of 20 personen (inhouse).

  Indien gewenst kan de training op twee momenten wordt ingezet: als kick-off voordat het schooljaar begint én als evaluatiemoment rond de kerst. Wat gaat er goed, wat kan beter, waar loopt school tegenaan? 

  Voor in-house training rekenen wij een vast bedrag à €40,- aan reiskosten.

 • PLENDA EVALUATIE MOMENT
  € 275,00

  Als een school een aantal maanden met de Plenda aan de slag is, kan er ook een Q&A worden gehouden waaraan een aantal of alle betrokken docenten kunnen deelnemen.

  We gaan ervan uit dat deelnemers weten wat er in het Handboek voor docenten en begeleiders staat. Het is geen training waarin we uitleggen hoe alles werkt, we zoomen dieper in hoe het nu gaat in de klas en waar docenten tegenaan lopen. We evalueren, er is ruimte om vragen te stellen en we delen kennis en ervaring.

  Tijdsduur is ongeveer 1 uur en het evaluatiemoment kan zowel online als inhouse. 

 • EXTRA MATERIALEN
  € 14,90

  120 oefenvellen en 5 posters (met gratis flyers). 

  Posters om in de klas op te hangen of bij een open dag te gebruiken. De oefenvellen kun je inzetten om ouders of docenten een keer met het 6 Stappenplan te laten oefenen of als je met de leerlingen voor het eerst aan de slag gaat. 

Prijzen zijn inclusief btw.