DIENSTEN VAN PLENDA OP EEN RIJ

Optimaal met de Plenda aan de slag op school

We willen scholen en begeleiders ontzorgen bij het inzetten van de Plenda. Niet iedereen hoeft het wiel opnieuw uit te vinden. We delen graag onze jarenlange ervaring.

Scholen kunnen zelfstandig aan de slag met het Plenda Implementatie Plan. Met het draaiboek voor school en het Handboek voor in de klas zal ook duidelijk worden welke extra diensten wenselijk zijn.

 • VERKENNEND GESPREK
  GRATIS

  Samen kijken we wat nodig is om zo optimaal mogelijk met de Plenda het nieuwe schooljaar te starten. Waar staat de school en waar liggen de aandachtspunten?

 • PLENDA TRAIN DE TRAINER
  € 395,00

  Tijdens deze sessies (online of inhouse) leiden we een aantal betrokken docenten op, zodat ze alles over de Plenda en de mogelijkheden van de Plenda te weten komen. Deze betrokken docenten zien plannen als een 21st century skill en willen zich inzetten om de rest van het team hierbij te betrekken. Ze functioneren als vraagbaak en delen graag hun kennis en kunde rondom plannen en onze agenda.

  Voordeel hiervan is:
  – dat er heel flexibel kan worden omgegaan met het trainen van alle docenten
  – dat het geheel aangepast kan worden aan de school waarmee de kennis van Plenda en die van de school samen komen
  – dat er een aantal docenten aanspreekpunt kan zijn voor collega’s met vragen
  – dat nieuwe docenten makkelijk meegenomen kunnen worden in het verhaal

  De school kan ons uitnodigen voor een online meeting of we komen, indien mogelijk, naar de locatie toe.
  Duur 2 uur
  Maximaal 10 personen

  Na deze meeting zijn de betrokken docenten op de hoogte van het hele Plenda verhaal en kunnen zij collega’s meenemen in het het gebruik van de Plenda en het hoe en waarom van plannen in het algemeen.

 • Q&A’s
  € 225,00

  Als een school een aantal maanden met de Plenda aan de slag is, kan er een Q&A worden gehouden waarin een aantal of alle betrokken docenten kunnen deelnemen. We gaan ervan uit dat deelnemers weten wat er in het Handboek voor docenten en begeleiders staat. Het is geen training waarin we uitleggen hoe alles werkt, we zoomen dieper in hoe het nu gaat in de klas en waar docenten tegenaan lopen. We evalueren, er is ruimte om vragen te stellen en we delen kennis en ervaring.

  Er zijn twee varianten in deze tijd mogelijk:
  – Max 15 deelnemers per Q&A. Via Zoom gaan we online en delen we onze room met de school. Iedereen kan ter plekke vragen stellen en in beeld komen. We presenteren met één persoon.

  Meer dan 50 deelnemers. Via YouTube maken we een live verbinding. Iedere deelnemer kan vooraf vragen insturen of tijdens het ‘webinar’ via de chat vragen stellen. We presenteren met twee personen.

  De school kan ons ook uitnodigen via Teams.
  Duur maximaal een uur.

 • PIP Coördinator
  € 60,00*

  De PIP Coördinator ondersteunt de school bij het inzetten van het Plenda Implementatie Plan. Vooraf schatten we het benodigde aantal uren in.

  *prijs is per uur

 • EXTRA MATERIALEN
  € 13,70

  120 oefenvellen en 5 posters (met gratis flyers).

Prijzen zijn exclusief btw.