DE PLENDA PRO

DE PLENDA VOOR WIE OVERZICHT WIL HOUDEN OVER PROJECTEN EN TO-DO’S

Focussen. Dat is in drukke tijden met veel werk, to-do’s, leuke projecten en afspraken niet makkelijk. Hoe krijg je al die hersenspinsels ontrafeld? Hoe zorg je nou dat al die plannetjes, die door je hoofd schieten, uitgevoerd worden?

Zet ze op een rijtje, stel prioriteiten en maak je hoofd leeg. Het voordeel van een goed gepland plan is de rust die je hebt om ermee aan de slag te gaan. Met een goed plan kun je makkelijker beginnen, is de motivatie beter en werk je effectiever.

Deze agenda onderscheidt zich van anderen doordat je niet alleen de deadline of afspraak noteert, maar ook alle concrete taken die daarbij horen kunt inplannen. Door de visuele weekoverzichten zie je wat je moet doen om je einddoel te halen en haal je de stress uit je werk.

DE INHOUD VAN DE PLENDA PRO

De Plenda heeft een slimme week lay-out van links naar rechts i.p.v. boven naar beneden met een apart gedeelte om te plannen. Naast de afspraken en dagelijks to-do’s is er ruimte om aantekeningen en krabbels te maken. Ook de taken voor de week kunnen opgeschreven worden. Slim is daarbij de paginanummering. Je kunt achterin de agenda nog meer notities maken en daar met de paginanummering naar verwijzen. Zo weet je precies welke aantekeningen bij welke afspraak horen.

Naast het wekelijkse gebruik staan er nog meer plantools in de Plenda. Zo kun je per jaar, kwartaal en maand planningen maken. Hieronder staan voorbeelden van deze overzichten.

DE BUITENKANT

De Plenda heeft een luxe kunstleren omslag en heeft een fris geel leeslint en elastiek. Achterin de agenda zit een pocket voor bijvoorbeeld visitekaartjes of losse papieren. Het formaat is groter dan een gemiddelde agenda, maar nog geen A4 formaat.