DE PLENDA PRO

DE PLENDA VOOR WIE OVERZICHT WIL HOUDEN OVER PROJECTEN EN TO-DO’S

Ons leven is erg vol. Met informatie, to-do’s, afspraken en ervaringen. Al die ballen in de lucht houden is voor iedereen een uitdaging. Deze plan-agenda is bedoeld voor mensen die overzicht willen houden over hun projecten en to-do’s. Zelfstandigen, ZZP-ers, creatieven, projectleiders, kortom mensen die grote of meerdere projecten en taken willen inplannen.
Deze agenda onderscheid zich van anderen doordat je niet alleen de deadline of afspraak noteert, maar ook alle concrete taken die daarbij horen kunt inplannen. Door de visuele weekoverzichten zie je wat je moet doen om je einddoel te halen en haal je de stress uit je werk. Geen last-minute acties meer, omdat pas op het laatste moment duidelijk is hoeveel werk er op je wacht.

DE INHOUD VAN DE PLENDA PRO

De Plenda heeft een slimme week lay-out van links naar rechts i.p.v. boven naar beneden met een apart gedeelte om te plannen. Naast de afspraken en dagelijks to-do’s is er ruimte om aantekeningen en krabbels te maken. Ook de taken voor de week kunnen opgeschreven worden. Slim is daarbij de paginanummering. Je kunt achterin de agenda nog meer notities maken en daar met de paginanummering naar verwijzen. Zo weet je precies welke aantekeningen bij welke afspraak horen.

Naast het wekelijkse gebruik staan er nog meer plantools in de Plenda. Zo kun je per jaar, kwartaal en maand planningen maken. Hieronder staan voorbeelden van deze overzichten.

DE BUITENKANT

De Plenda heeft een luxe kunstleren omslag en heeft een fris geel leeslint en elastiek. Achterin de agenda zit een pocket voor bijvoorbeeld visitekaartjes of losse papieren. Het formaat is groter dan een gemiddelde agenda, maar nog geen A4 formaat.